Uzení v elektrické udírně je pro spoustu konzervativních jedinců něco nepředstavitelného. Ta myšlenka že nebudete chodit do udírny pravidelně přikládat a kontrolovat jí jestli kouří hodně nebo málo? To je prostě pro někoho, kdo léta udí ve zděné udírně po dědovi naprosto ujetého. To přeci nemůže fungovat. Maso nemůže být dobré. Klobásy budou málo vyuzené. A pak další zásadní důvody proč. Těžko se takovým názorům argumentuje a i proto máme v naší prodejně udíren a grilů hezkých pár kousků, na kterých si to můžete sami vyzkoušet.
Takže dnes došlo na lámání chleba – tedy vlastně uzení v elektrické digitální udírně – v jedné z vystavených udíren – Borniak 150 UWD Simple. Jak si tahle udírna poradila se 14 kily domácího salámu můžete sami posoudit na fotkách níže.
Chcete si také vyzkoušet bude Vaše maso nebo klobásy z uzení v některé z našich vystavených udíren chutnat ? Přivezte si dost vzorků sebou a vyzkoušejte to. Těšíme se