Chladné počasí zahnalo venkovní kuchyně v podobě grilů k zimnímu spánku. To však neplatí pro udírny. Taková uzená klobása s hořčicí a křenem chutná i za sychravého počasí, které je pro podzim typické.
Přijďte si k nám vyzkoušet, jak se ovládají moderní elektrické udírny, které kromě neotřelého designu mohou nabídnout mobilitu oproti klasickým zabudovaným udírnám. Ne že by se všechny vešly rovnou do kapsy, ale menší modely se budou kromě zahrady, skvěle vyjímat i během podzimní dovolené vedle vašeho karavanu či chaty.
Když k nám dorazíte na prodejnu, budete si moci vyzkoušet, jaký typ ovládání udírny Vám bude nejvíce vyhovovat. Na některých udírnách ovládáte pouze teplotu v udírně, nicméně jsou i složitější ovládací panely, které Vám umožní nastavit i čas, kdy se udírna vypne a vy se tak nemusíte strachovat, že jste propásli ten správný moment na vyndání uzeniny.
Můžete se na nás obrátit i v případě, že Vaše udírna začala po letním odpočinku zlobit. Zajišťujeme i servis a opravy udíren Bradley Smoker a Borniak a naši proškolení technici se budou snažit v co nejkratším termínu vám vyjít vstříc.