Pošmáknete si
Již tento pátek se v prostorech našeho výstavního areálu uskuteční další grilovací seminář ve spolupráci s firmou Weber a jejich osvědčenými profesionálními kuchaři Davidem Izákem a Robertem Foukalem. Poslední místa kvapem mizí, takže pokud se chcete kurzu grilování také zúčastnit, příliš neotálejte. Na červnovém grilovacím semináři si vyzkoušíte, jak se na zahradním grilu připravuje pravý alsaský koláč, zdokonalíte se v grilování kuřátka na pivu, dojde také na masové špízy, vlažný bramborový salát, jablečný crumble s calvadosem jako mouční a samozřejmě nebudete ochuzeni ani o meku všeho grilování – pořádný hovězí steak.
Škola hrou
Grilovacím kurzem vás budou provázet lektoři a profesionální kuchaři v jednom, Robert Foukal a David Izák. Díky jejich četným zkušenostem a přátelskému přístupu se toho mnoho naučíte a navíc se budete dobře bavit. Účastníci kurzu se rozdělí na malé skupinky a rozeberou si jednotlivé položky z chystaného menu. A pak ho společnými silami dají dohromady. Nemusíte se bát, že budete jen tak nečině stát a k ničemu vás nepustí. Na každého se dostane a každý přidá ruku k dílu. Kromě svého podílu na menu se samozřejmě seznámíte s recepty i postupy na ostatní položky připravované hostiny. Sladkou tečkou na závěr je samozřejmě spořádání luxusního menu, které si vlastními silami připravíte a jako upomínku na absolvování kurzu dostanete zarámovaný certifikát. Těšíme se na vás 17. června od 16:00 v naší kamenné prodejně v Tachlovicích blízko Rudné u Prahy na adrese Karlštejnská 97.